EMPOWERING MYELOMA ADVOCACY ACROSS EUROPE


LinkedIn facebook twitter youtube

Myeloomapotilaiden ryhmien ja yhdistysten eurooppalainen kattojärjestö Myeloma Patients Europe (MPE) ja Amgen toteuttavat eurooppalaisille myeloomapotilaille suunnatun kyselytutkimuksen, jonka tarkoituksena on parantaa ymmärrystä potilaiden tietotarpeista.

Jos olet Suomi asuva myeloomapotilas, joka on saanut vähintään kertaalleen hoitoa tai jonka ensimmäinen hoitokerta on vielä kesken, MPE arvostaisi suuresti, jos vastaisit kyselyyn.

Linkki kyselyyn on täällä.

Kyselytutkimus on suunniteltu yhdessä lääkeyhtiö Amgenin kanssa.

Kyselyssä potilaille esitetään erilaisia kysymyksiä, joilla tähdätään myeloomapotilaiden tietotarpeiden ja mieltymysten kartoittamiseen. Kysymyksissä keskitytään erityisesti tietotyyppeihin, joita potilaat pitävät tärkeinä tietoon perustuvien hoitopäätösten kannalta.

Lisäksi tutkimuksella pyritään hahmottamaan

  • potilaan osallistumista edellisen hoitopäätöksen tekemiseen ja päätökseen vaikuttaneita tekijöitä
  • tietojen yhteyttä hoitopäätökseen liittyvään luottamukseen
  • terveydenhoitoalan ammattilaisten ja potilaiden välistä hoitopäätöksiä koskevaa viestintää.

Kyselytutkimuksen tulokset julkaistaan. Tutkimus tarjoaa arvokasta tietoa potilaiden tarpeista, ja erilaiset sidosryhmät (kuten lääkeyhtiöt ja potilasryhmät) tulevat hyödyntämään sen tuloksia tietojen jakamisstrategioiden laatimiseen. Myös MPE ja sen jäsenet tulevat hyödyntämään kyselytutkimuksen tietoja valistus- ja kampanjointistrategioissa, joilla pyritään parantamaan potilaskokemusta ympäri Euroopan.

 

Vertailutiedot

Kyselytutkimus toteutetaan seuraavissa 12:ssa Euroopan maassa, joiden valtakielille se myös käännetään: Alankomaat, Iso-Britannia, Israel, Itävalta, Puola, Ranska, Romania, Ruotsi, Saksa, Suomi, Sveitsi ja Unkari.

Kyselytutkimuksessa pyritään keräämään vastauksia kaikkiaan 1 000 eurooppalaiselta myeloomapotilaalta. Kyselytutkimuksen toteuttaminen useissa maissa mahdollistaa tulosten maakohtaisen ja vertailevan analyysin, joiden avulla voidaan tutkia potilaskokemuksen vaihtelevuutta Euroopan eri osissa.

 

Mistä voin saada lisätietoja?

Jos sinulla on kysyttävää kyselytutkimuksesta, yhteyshenkilösi on Kate Morgan (Policy Manager, Myeloma Patients Europe). Voit lähettää hänelle sähköpostia osoitteeseen morgan@mpeurope.org.

MPE ja Amgen kiittävät kyselytutkimukseen osallistumisesta jo etukäteen.

Jos haluat jakaa linkin jonkun kanssa, ole hyvä ja jaa tämä linkki: https://www.mpeurope.org/kyselytutkimus-myeloomapotilaiden-tietotarpeista/

Älä jaa kyselytutkimuksen linkkiä verkkoselaimeltasi. Jos sinulla on ongelmia, ole hyvä ja ota yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@mpeurope.org.

Tämän kyselytutkimuksen tekemiseen suosittelemme käyttämään jotakin seuraavista selaimista: Internet Explorer 9 ja uudemmat, Chrome 71+, Firefox 64+ tai Safari. Varmista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä jotta sivu toimii moitteettomasti. Tämän lisäksi varmista, että välityspalvelimet ja virustorjuntaohjelmat eivät estä sovelluksemme URL-osoitteita.