EMPOWERING MYELOMA ADVOCACY ACROSS EUROPE


LinkedIn facebook twitter youtube

   

Myeloomapotilaiden tarpeet ohjaavat työtämme. Voidaksemme edustaa potilaiden ääntä parhaalla mahdollisella tavalla, meidän on tiedettävä, mitkä asiat ovat tärkeitä potilaille ja heidän perheilleen. Myeloma Patients Europe (MPE) tekee verkkokyselyn yhteistyössä  belgialaisen KU Leuvenin yliopiston ja PREFER:in tukemana. Tämän vekkokyselyn avulla pyrimme saamaan tietoa ja ymmärtämään potilaiden mieltymyksistä eri hoitovaihtoehdoista.


Tämän tutkimuksen päätavoite on tunnistaa myeloomahoitojen ominaisuudet, jotka ovat sinulle tärkeitä   potilaana. Osallistumisesi auttaa ymmärtämään potilaan näkökulmaa myelooman hoitoon ja ottamaan  potilaiden mielipiteet mukaan lääkekehitysprosessiin. Tämän tutkimuksen tulokset   auttavat myös   uusien lääkkeiden kehitystyötä  ja uusien lääkkeiden arvon ymmärtämistä. .

 

Täytä kysely napsauttamalla TÄSTÄ.

 

Vastauksesi käsitellään Euroopan yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti. Et ole tunnistettavissa tutkimustuloksista: ne eivät sisällä  nimeäsi tai mitään tietoja, jotka voidaan jäljittää sinuun. Osallistuminen ei vaikuta hoitoosi. Voit lukea lisää tutkimuksesta TÄSTÄ.

Tutkimus on saatavilla hollanniksi, englanniksi, suomeksi, ranskaksi, saksaksi, romaniaksi ja espanjaksi. Kyselyn toisella sivulla voit valita haluamasi kielen.  Kyselyyn vastaaminen onnistuu parhaiten kannettavalla tietokoneella tai tabletilla (mutta jos  kykenet lukemaan pientä tekstiä ja saamaan selvää pienistä kuvista  , voit käyttää myös älypuhelinta). Täytä tämä kysely vain kerran.

Tämä tutkimus tehdään yhteistyössä seuraavien hematologien kanssa: Prof. Dr. Cabezudo (Espanja), prof. Dr. Coriu (Romania) ja prof. Dr. Delforge (Belgia).  

Jos haluat lisätietoja tai jos sinulla on kysyttävää tästä  tutkimuksesta  , lähetä sähköpostia joko   Jayne Galinskylle osoitteeseen galinsky@mpeurope.org  tai Rosanne Janssensille osoitteeseen rosanne.janssens@kuleuven.

   

MPE, Belgian KU Leuven yliopisto ja IMI PREFER -konsortio haluavat kiittää etukäteen kyselyn täyttämisestä!